• Astro International

Clarvăzătoarea Mariela își anunță plecarea în republica Moldova pentru marea sărbătoare Boboteaza pe stil vechi

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

La revenire, clarvăzătoarea Mariela din Galați, renumită în România și în toată lumea, va oferi clienților ei câte un talisman gratuit.

În republica Moldova se vor afla mai multe vrăjitoare care au sărbătorit pe 6 ianuarie, Crăciunul pe rit vechi, în România. Dar ele se vor aduna imediat în republica Moldova unde își vor uni puterile și vor face 9 feluri de lucrări magice pentru diferite probleme.

Înzestrată cu mult har, clarvăzătoarea Mariela ghicește în trei feluri. În cărțile de tarot, în zodii și în Cartea Zodiilor. Vor trebui spuse doar anul nașterii și numele persoanei și în felul acesta se paote afla trecutul, prezentul și viitorul! Poate ghici și în bobi pentru cei care au examen, vor să reușească un anumit lucru sau au o suferință și trebuie să știe repede care le este viitorul.

Doamna Mariela dezleagă farmece, scoate argintul viu, împacă cupluri dezbinate, dezleagă cununii și rezolvă orice problemă legată de farmece, vrăji, blesteme și invidie. Ajută firmele aflate în pragul falimentului.

Dacă vrei cu adevărat să ai parte de o clarvăzătoare, atunci alege una celebră, cu oameni care și acum îi mulțumesc pentru cele făcute. Clarvăzătoarea Mariela este numită de presa de la noi clarvăzătoarea oamenilor politici și a vedetelor.

După Boboteaza pe stil vechi, vor pleca împreună mai multe vrăjitoare de la noi în altă țară ca să efectueze lucrări vrăjitorești pentru tot anul!

Doamna Mariela are cabinete în Galați, Brăila și București. Are baltă proprie și copac roditor.

copyright Mariela

Contact:

0753. 594.565, +40.757.833.054, 0753.876.959

 

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Aparut Vandut