• Astro International

Clarvăzătoarea Vanessa vorbind despre Apocalipsă şi Ascensiunea omenirii

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Edgar Cayce, marele medium american a profeţit că bascularea polilor “s-a produs deja, este un fenomen natural care a existat deja şi care va reîncepe )…). Marea catastrofă care se va abate asupra lumii va lua forma decăderii a numeroase puteri, cele care contează în politica mondială (…). Atunci, cu acest eveniment vor ajunge schimbări care vor modifica harta lumii (…). Bascularea va fi progresivă, timp de mai mulţi ani încât să nu fie vizibilă, mişcările interne vor începe să lucreze crusta terestră provocând cutremure de pământ şi trezirea vulcanilor (…). Aceste schimbări vor duce la scufundarea anumitor zone cu inundaţii datorate valului de maree care va urma. “
Am solicitat clarvăzătoarei Vanessa, interesată de acest subiect şi care a făcut de-a lungul timpului unele previziuni surprinzătoare, un interviu pe acest subiect, Apocalipsa.

copyright vrajitoarea vanesa

Apocalipsa, care se preconizează în diferite scriei din întreaga lume şi care este anunţată de multe spirite deschise, va fi ceva asemeni Potopului biblic?
Cayce, despre care a-ţi amintit, spunea : Să nu credeţi că s-ar putea ajunge la evenimente ca cele care s-au produs înainte de epoca Potopului…
Deci va fi ceva suportabil de către omenire ?
Într-un fel, da. Cayce zicea : Suntem cu toţii la fel de ameninţaţi şi în aceste zile care preced sfârşitul Timpului care s-ar putea întâmpla, ar putea fi exact la fel…
Vorbiţi aşadar despre un pericol major şi iminent !
Exact. Lumea are motive serioase de a se teme, nu sunt simple poveşti sau previziuni ale unei minţi bolnave, cum s-ar putea crede.
Este o dimensiune sumbră a viitorului.
Da, este. Şi oamenii ar trebui să ştie că pericolele pot veni pe negândite, să nu fie siguri de nimic, căci nimic nu este etern. Natura este într-o continuă schimbare şi transformare.
Just. Oamenii sunt incapabili de a-i face faţă, s-a văzut.
Suntem absolut neputincioşi, ca nişte trestii în bătaia furtunii.
Cayce vorbea şi despre Marea Depresie din 1929, cum a fost denumită criza economică cu care s-a confruntat omenirea.
Da, ea a adus un val de mizerie şi sinucideri…
Ca acum. Există prea multe similitudini, nu credeţi ?
Există cicluri, asta trebuie să înţelegem. Natura este ciudată şi totuşi, se auto reglează.

Vanessa ok1Exact. Dar marele medium american Cayce vorbea totodată şi despre forţele de la conducerea lumii care se opun, Binele şi Răul. Umbra, zicea el, care reprezintă forţele negre şi care face în aşa fel încât să ne tragă spre decădere. Ce părere aveţi, forţele negre există cu adevărat ?
Categoric. În ritualurile pe care le fac vrăjitoarele, de exemplu, ele se întâlnesc foarte des cu aceste forţe obscure cărora trebuie să le facă faţă. Noi le numim entităţi astrale negative. Sunt extrem de periculoase şi greu de înlăturat.
Cayce spunea : Marile Evenimente vor fi însoţite de o depresie economică, toate marile averi se vor înprăştia (…).
Este ceea ce trăim astăzi, de fapt. Ceea ce părea solid pentru mulţi este acum istorie, lucrurile se schimbă şi ne îndreptăm…
Spre o catastrofă de proporţii ?
Va fi ceva extrem de dificil de a-i face faţă, într-adevăr. Politicul şi economicul vor conlucra din plin la distrugerea lumii noastre, din păcate.
Există totuşi soluţii pentru salvare ?
Schimbările iminente care sunt pe cale de a se petrece îi vor antrena pe toţi, deopotrivă. Practic, suntem cu toţii în aceeaşi barcă. Nu vreau să se creadă că previziunile mele au neapărat o tentă catastrofică, dar am avut de multe ori viziunea sfârşitului acestei lumi şi cred că pot fi realistă. Este o perioadă de foarte mari turbulenţe la nivel planetar şi omenirea nu se ştie dacă va fi în stare să-i facă faţă, după cum speră.
Cine se va salva? Am auzit varianta cum că extratereştrii au pus la punct un plan uimitor de salvare a noastră.
Vorbiţi despre Ascensiune ! Mulţi o anunţă, prin diferite canale de comunicare şi nu sunt departe de adevăr. După aceste evenimente extraordinare, care ne vor bulversa pe toţi, unii vor avea şansa de a se salva, cu ajutorul forţelor exterioare acestei planete, hai să le numim entităţi astrale pozitive, dacă vreţi.
Forţele care reprezintă Binele în lume ?
Sunt mereu în jurul nostru şi ne veghează! Deşi nu suntem pe deplin conştienţi. Sunt îngerii, care în această perioadă de sărbători îşi înteţesc la maxim influenţa asupra noastră.
Credeţi în dragostea şi puterea divină ?
Fireşte. Şi mai cred că nu suntem singuri, nu am fost niciodată. Spiritele noastre au o rezonanţă divină şi ne călăuzesc mereu paşii. Eu aşa simt şi ştiu. Prevăd o lume nouă, pozitivă, purificată.
Selectată, ca în arca lui Noe ?
Da, putem spune şi aşa. De ce nu? Există o fraternitate cosmic care veghează permanent asupra noastră şi care va interveni la momentul oportun. Pregătiţi-vă ! Ei au puterea şi soluţiile pentru a trezi conştiinţa umană. Cu ei, nu suntem definitiv pieduţi în neant.
Ne vom alinia oare la Legile Universale ?
Spre asta se tinde. Omul nu se poate rupe de rădăcinile sale.
Şi vom păşi într-o nouă dimensiune ?

Vanessa24n

copyright: clarvazatoarea Vanessa

Vom trăi într-o cu totul altă lume decât cunoaştem acum, este clar. Am viziuni, imagini, sunt absolut impresionante. Uluitoare. Lumea se va debarasa de temeri şi de agresivităţi, care ne fac mult rău în prezent. Trebuie să ne schimbăm total, radical, să avem alte concepţii şi atunci, totul va fi posibil. Iar lumea asta nu este aşa de îndepărtată…
Puteţi face previziuni şi clienţilor dvs. despre viitorul lor ?
Categoric. Cei care doresc, mă pot contacta la numerele mele de telefon, 0740.976115 şi 0720.560568. Viitorul nu este decât o altă dimensiune, în care intru printr-o călătorie astrală.
Mulţumim pentru acest interviu şi sperăm să reluăm această discuţie.
Mulţumesc şi eu şi sper să putem relua tematica, dacă cititorii vor fi interesaţi, desigur.

Interviu realizat de Marian Deaconu

Contact medium Vanessa: 0762.511.447, 0720.560.568
Mail: lidervanesa@yahoo.com
Vizitaţi siteul meu www.vrajitoareavanessa.ro
Vizitaţi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

 

 

Content Protection by DMCA.com
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Aparut Vandut