• Astro International

Îmi place enorm soțul meu, dar mă respinge sistematic și nu știu de ce

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Sunt cu adevărat supărată, pierdută, confuză, tristă, îmi place enorm soțul meu, dar mărespinge sistemaric și nu știu de ce, simt că iubirea mea se stinge, dacă nu este întreținută. Nu mai este romantic, de asemenea, ne-am certat des în ultima perioadă și mă jignește nepermis.

Suntem în cuplu de 10 ani și căsătoriţi timp de numai trei ani, eu am 29 de ani și soțul meu 30, nu avem încă copii. Treptat, simt faţă de el ură și dispreț în foarte multe momente. Nu mă împac prea bine cu amestecul ăsta de ură și iubire … dar nu mă văd divorţată sau să locuiesc cu un alt bărbat și cred sincer că alături de el pot fi fericită.

De fapt, el este același iar eu nu sunt deloc fericită, nu sunt împlinită și mă deranjează enorm această situație în care mă aflu. Pentru el, mi-am schimbat lookul deoarece ştiu că-i place la nebunie de Marilyn Monroe și am vrut să semăn şi eu cu aceasta, doar doar va deveni romantic cu mine. Nu s-a întîmplat!

Nu ştiu dacă mă înșală însă vreau să ştiu, normal. Poate are deja o amantă? Sunt patetică? Ştiu, scuze dar mă simt tare confuză. Am cumva farmece făcute?

                                                         Bella Nicole, Paris, Franța

 

Marilyn Monroe, New York Sunday News, Wikipedia. Adevărul este că soţul tău este chiar jumătatea ta, după cum mi se arată în cărţile de tarot pe care le-am deschis special pentru tine. Te iubeşte în felul lui şi trebuie să-i intri mai mult în graţii, desigur. Unii bărbați sunt schimbători și capricoși, se știe și trebui un efort susținut să te faci plăcută. Nu dispera, iubirea lui pentru tine se va transforma curând, după ce voi face un ritual de magie. Sună-mă pentru detalii care te privesc numai pe tine.

                           Maria Câmpina, regina Magiei Albe din România

 

Copyright Segra Media București

Contact: 0723.899.909

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Aparut Vandut