• Astro International

Maestra magiei albe, vrăjitoarea Maila

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Maestra magiei albe, vrăjitoarea Maila ajută oamenii chiar și de la distanță, telefonic, pe baza datelor personale și a numelui de botez, cu harul, priceperea dobândită de-a lungul anilor dar și cu cele mai puternice și binecuvântate leacuri și plante sfințite.

Deține cele mai autentice și puternice dezlegări de farmece și blesteme, descântece, ritualuri de dragoste, de spor, de noroc, de fertilitate, de frică etc.

Încă de la naștere am fost binecuvântată de către divinitate, aleasă și trimisă de a face bine pe Pământ.

Am experiență în magie albă, am rezolvat multe cazuri cu probleme de familii, de boli, de dragoste, am redat sporul în case și în afaceri, noroc în viață, am scăpat multe suflete nevinovate din robia păcatului, a blestemului, a deznădejdei, am readus dragostea în suflete împietrite, am împreunat familii dezbinate, am redat fertilitatea și virilitatea acolo unde s-au pierdut sau nu au fost niciodată, am stârpit boli incurabile, am vindecat depresii, alcoolici, dependența de droguri, am dezlegat cununii care au fost legate, am scos argintul viu, am ajutat la reușită la examene, am îndepărtat piedici și cumpene din viață. Contactați-mă! Nu veți regreta.

 Contact: 0762.939.979

Copyright Maila

Vizitaţi şi site-ul ei   http://vrajitoareamaila.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un comentariu

  • Aparut Vandut