• Astro International

Maria Esperanza de Bianchini şi apariţiile Fecioarei Maria

Maria Esperanza de Bianchini (de asemenea, cunoscută sub numele de Maria Esperanza din Betania) s-a născut în Venezuela, în Betania, la 22 noiembrie 1928.Maria
Este renumită pentru aparițiile Fecioarei Maria pe care le-a primit timp de aproape șaizeci de ani. Ea spune că a avut prima ei viziune cu Tereza de Lisieux care i-ar fi dat un trandafir.
În 1940, suferea de pneumonie. Aproape era pe moarte când a primit prima sa viziune a Fecioarei Maria.
În 1974, împreună cu soțul ei, a cumpărat o fermă care i-ar fi fost desemnată în aparițiile sale pentru a deveni un “centru de rugăciune și pelerinaj.”
La 25 martie 1976 a avut loc prima apariție într-o peșteră de lângă un râu mic, la poalele unei coline. În fiecare an, la 25 martie, Maria Esperanza și credincioșii și curioșii se adunau în grotă.
Un eveniment memorabil a avut loc la 25 martie 1984, când o sută de oameni pretind că au văzut-o pe Fecioara Maria în grotă. Maria era prezentată ca fiind “împăcarea tuturor popoarelor.”
Pio Bello Ricardo, episcop local, a proclamat autenticitatea aparițiilor într-o scrisoare pastorală la 21 noiembrie 19873.
La 5 ianuarie 1990 de apariție a avut loc ultima apariţie și Maria Esperanza a murit în 2004, în America.
În prezent, procesul ei de beatificare este în curs de desfășurare, ceea ce-i va da titlul de Slujitor al lui Dumnezeu. Faza de dioceză a acestui proces a fost începută la 31 ianuarie 20105.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut