• Astro International

Ritual pentru a avea noroc de mulți bani

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Ritualurile de noroc sunt similare cu multe domenii, dar este vorba de multe ori de bani. Norocul este o parte foarte prezentă în viaţa noastră, dacă te găseşti în locul potrivit la momentul potrivit, după cum se spune. Dar puteţi vedea şansa în două moduri, fie că o cultivaţi, fie că o provocaţi. Pentru a produce aceasta, puteţi folosi ritualuri ale Magiei Albe personalizate fiecărei cereri. Pot să vă spun că de cele mai multe folosirea acestei oportunităţi se face pentru nevoile de bani.
Este cazul şi aici. Există mai multe ritualuri pentru a atrage bani. Voi descrie unul foarte simplu, dar faceţi 2 sau 3 în nopţi diferite. Pentru a efectua o vrajă este esenţial să ai ingredientele necesare pentru fiecare ritual. Pentru a atrage bani, vă spun prima mea reţetă.
Aveţi nevoie de 3 lumânări mici argintate, o monedă de argint, un plic mare, o farfurie şi un morcov. Ritualul are loc în trei etape care trebuie să fie făcute la o zi şi la o săptămână de lună plină.
Primul pas este acela de a curăţa morcovul cu moneda, astfel încât să existe bucăţi de morcov pe farfurie. Ar trebui să fie puse, de asemenea, şi două lumânări pe farfurie şi o a treia într-un cerc.

Pe parcursul întregii săptămâni, trebuie să lăsaţi cercul magic pe loc cu toate ingredientele. A doua etapă are loc în noaptea cu lună, când a treiea lumânare argintie din cerc ar trebui să fie aprinsă şi apoi incantaţia poate fi spusă de trei ori la rând:

„Pentru toate eforturile pe care le- am făcut, fie ca banii să vină la mine şi prosperitatea până la sfârşitul zilelor mele. Aşa să fie. „

Apoi, ultimul pas se face a doua zi, unde totul trebuie să fie turnat într-un plic mare (morcovi, lumânări, moneda) şi păstrat cu sfinţenie timp de10 zile sub salteaua dumneavoastră. Aruncaţi după asta moneda într-o fântână şi ritual este complet.
Este un ritual care este foarte simplu de realizat, ingredientele sunt uşor de găsit şi, dacă aveţi energii bune acest ritual vă va ajuta cu adevărat.

De asemenea, există multe alte vrăji pentru a face pe cineva să te iubească. De aceea vă sfătuiesc să le faceţi de 3 în 3 nopti diferite, astfel încât să aveţi cele mai bune rezultate posibile. De exemplu, utilizaţi ritualul potcoavei de cal sau a lampei de ulei în completare.

Contact:

0731.203.412, 0753.704.462

tamaduitoarea Aurica-714x1024
copyright Aurica

Vizitați și siteul meu https://vrajitoareaaurica.ro

Vizitați și siteul meu https://www.vrajitoareaaurica.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Aparut Vandut