• Astro International

Soțul meu mi-a declarat fără remușcări că m-a înșelat cu prietena mea

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Sunt căsătorită de aproape doi ani cu un bărbat frumos și sclipitor de cele mai multe ori, care am crezut că mă iubește. Țineam la el ca la ochii din cap și a dat-o în bară penibil. Soțul meu

mi-a declarat fără remușcări că m-a înșelat cu prietena mea de cel puțin șase luni. Despre amanta lui mi-a spus că are multe sentimente (dar pentru mine ce o avea?), deși mi-a jurat sus și tare că mă iubește enorm.

Cuplul nostru a fost întotdeauna solid, credeam ca o proastă. Sau, mă rog, m-a lăsat el să cred asta. Dar această veste m-a dat peste cap relativ repede și nu mai știu unde sunt. Mi-a dat peste cap absolut toate planurile în ceea ce ne privește.

Marea mea problemă este că îl iubesc atât de mult încât sunt în stare să-i iert această rătăcire. Există însă ceva care mă neliniștește încă și mai tare: cu cât au trecut zilele cu atât mai mult am fost asaltată de alte informații neplăcute. De exemplu, acum știu că nu este prima oară când soțul meu procedează într-un asemenea mod și că ar mai avea și alte prietene cu care se culcă.

Și uite unde era Don Juan-ul și eu nu știam… Sunt bulversată! S-ar părea totuși că doar pe aceasta, la care mă refer, o iubește. Culmea, el îmi zice că este pierdut și nu știe să aleagă între ea și mine.

Dintr-o dată, simt că am devenit monedă de schimb, o marfă și nu-mi place. Mă simt tare prost. Nu suport să fiu “în balanță” cu această femeie (oricine ar fi ea). Nici eu nu știu ce să fac.

Am ciudata impresie că tot ce am construit împreună nu mai contează și chiar nu știu dacă voi fi capabilă să-l iert până la urmă. Sunt furioasă pe el și aproape că nu vreau să-l mai văd. Inima mea este pustiită și nu știu cum îmi voi mai reveni vreodată (dacă va fi cazul). Mă simt atât de goală…

Ieri, s-a petrecut ceva care m-a pus și mai tare în dilemă. Am primit un telefon surpriză de la el. De cum m-a sunat, am bănuit că este vorba despre ea. Mi-a spus că o iubește și că o hărțuia, de aceea i-a cedat. M-am înspăimântat. Dar m-a asigurat că nu-l iubește deloc și că aș face bine “să-l țin lângă mine”. Mi-a spus așa: “Ți-l las! N-am nevoie de bărbatul tău.”

M-a pus pe jar și-mi venea să o fac albie de porci pentru că eu una, m-am sacrificat pentru soțul meu și-l iubesc. O înțeleg însă și am tăcut. Nu mai am curajul de a continua cu el. Ezit enorm, sunt cu adevărat debusolată.

                                              Corinna, Berlin, Germania

 Rahela

copyright clarvazatoarea Rahela Am fost şi eu la doamna tămăduitoare Rahela, căreia îi mulţumesc, pentru a înţelege ce s-a întâmplat de fapt cu el. Am aflat cu surprindere că i s-au făcut farmece și vrăji puternice ca să mă înşele de către o femei care îl iubeşte pentru bani și pentru a-mi dustruge căsnicia.

Magia a fost un ajutor nesperat pentru mine. M-am lămurit pe deplin şi mulţumesc din nou acestei doamne de talent şi sinceră, pe care o puteți găsi la: 0734.534.009, 0754.811.603. Succes și vouă!

 Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com
Tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Aparut Vandut