• Astro International

Tămăduitoarea Atena

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Tămăduitoarea Atena are în suflet o mare iubire de oameni şi poate tocmai de aceea îi tratează pe toţi cu respect şi cu onestitate.

Atena si Maria Campina

Atena si Maria Campina

Ea le spune tuturor adevărul încă de la prima întâlnire: cazurile care ţin de medicină sunt îndreptate către doctori, cele care ţin de preoţi sunt îndemnate către Biserică iar în cazul celor care ţin de magia albă le rezolvă ATENA, fiica reginei MARIA CÂMPINA, care pentru lucrările grele îşi uneşte forţele cu celelalte surori ale ei: Sidonia Ioana, Lovenţa, Aurelia, Lisabona, Somna şi ucenica Sunita.

Atena si mama ei, Maria Campina

Atena si mama ei, Maria Campina

MAGIA nu există de ieri de azi, ci este veche de mii de ani. Dacă trebuie să mulţumim cu adevărat cuiva care merită, cuiva care şi-a riscat viaţa de-a lungul anilor, luptând contra răului care a pus stăpânire pe oameni, înrăindu-i chiar în familiile lor, făcând lucruri, chiar fără voia lor, oameni posedaţi, alcoolici şi alte lucruri deosebit de rele şi au fost salvaţi la timp, aceasta se datoreaza celebrei tămăduitoare ATENA.

Sultana si Atena

Sultana si Atena

ATENA a moştenit de la mama ei, regina MARIA CÂMPINA, tot harul de a dezvălui şi a lecui, cele mai mari probleme ale oamenilor.

Atena

Atena

Datorită puterilor ei recunoscute, ATENA a primit trofeul pentru magia albă şi a apărut adeseori la TV.
Nu se laudă Atena, personal, ci oamenii din toată lumea trimit scrisori, mulţumindu-i din suflet, pentru binefaceri. Toata lumea o recunoaşte, chiar şi vrăjitoarele, ca fiind una dintre cele mai importante clarvăzătoare, de când acestea se numărau pe degete.
Având har deosebit, dezleagă cununii, blesteme, farmece, vindecă boli grave de farmece, scoate argintul viu, aduce spor în casă şi în afaceri, etc.

Athena5a
Rezolvă cele mai dificile cazuri prin telefon cu ajutorul zodiei şi a numelui persoanei respective.

Contact:

0722 .767 313, 0744. 993 930,

0049.15217747439

Content Protection by DMCA.com
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Aparut Vandut