• Astro International

Un caz complicat: statuia care plânge din casa familiei Altindagoglu

Familia Altindagoglu primeşte de la jumătatea lunii februarie 2009 pelerini care se înghesuie la pavilionul Garges-les-Gonesse pentru a admira fecioara care varsă lacrimi de ulei de măsline. Este vorba de o icoană, fireşte, oferită proprietarei de un preot libanez, când a fost aniversarea stăpânei casei în anul 2006.

Altindagoglu
Soţul ei, Esat, a declarat că totul a început la 12 februarie, într-o zi de vineri. Şi de atunci, în fiecare dimineaţă, pe faţa fecioarei se găsesc mici picături de ulei, ca nişte lacrimi. Evenimentul a atras şi Patriarhia greacă ortodoxă, care a celebrat pe loc o mesă.
Dar lucrurile, au mers şi mai departe. Stăpâna casei a declarat că într-o zi, a venit la ea o femeie care i-a spus că nu putea să aibă copii. Ea a luat puţin ulei pe o batistă şi i-a pus-o pe burtă. Peste două zile, femeia a căutat-o pentru a-i spune că a fost la doctor, care a susţinut că putea să aibă copii. Un adevărat miracol!
Este vorba de o escrocherie? Lumea ştiinţifică nu poate explica totuşi fenomenul statuilor care plâng şi nu a descoperit nicio infracţiune. Este un fenomen straniu, care pare să depăşească capacitatea noastră de înţelegere şi care este perfect real.
Biserica a rămas multă vreme sceptică însă pe măsură ce cazurile s-au înmulţit, a realizat că este vorba de un caz serios, greu de elucidat.

 

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut