• Astro International

Unica regină a vrăjitoarelor din România – Maria Câmpina – face zi de zi ritualuri de magie puternice pentru a fi pace în lume

Unica regină a vrăjitoarelor din România, doamna Maria Câmpina, ajută cu puterea sa fenomenală în domeniul vrăjitoriei, zi de zi, prin ritualuri extrem de puternice, să se termine războiul din Ucraina.

Maria Campina, regina Magiei Albe din Romania

Copyright Segra Media

DSCN1308

copyright Segra Media

Regina Maria Câmpina, împreună cu cele 6 fiice ale sale și cu alte tămăduitoare pe care le-a ales cu grijă, tocmai datorită harului lor și realizărilor în domeniul magiei, fac zi de zi rugăciuni și ritualuri de magie în scopul protecției României, a încetării războiului teribil care se duce de către Federația Rusă la granițele țării noastre în Ucraina vecină și pentru salvarea oamenilor care nu au nicio vină și care vor nespus să trăiască.

Ele s-au dedicat esențial, trup și suflet în slujba păcii, a binelui și Umanității, ca de obicei. Este o caracteristică constantă a Reginei Maria Câmpina și lumea știe foarte bine asta.

În aceste zile de mare cumpănă pentru toți oamenii, puterea ei face adevărate minuni și dă un mare imbold celor care luptă pentru libertate, ptentru viețile lor, pentru sănătate și pace, mai ales. Credința sa nestrămutată este că până la urmă, binele va învinge și că se va sfârși cât de curând cu acest război sângeros.

Contact Regina magiei albe Maria Câmpina:

0723.899.909

DSCN1559

copyright Segra Media

DSCN1379

copyright Segra Media

DSCN1372

copyright Segra Media

DSCN1384

copyright Segra Media

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Etichetat , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut