• Astro International

Tămăduitoarea Alisa oferă servicii de magie de calitate în Galați și Brăila

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Tămăduitoarea Alisa oferă servicii speciale de magie albă de cea mai înaltă calitate în orașele Galați și Brăila.

 Are rezolvări personale la cabinetele sale sau prin telefon. Este o tămăduitoare și clarvăzătoare respectată, e cu puteri miraculoase, ştiute numai de ea. Doamna Alisa are plante magice aduse tocmai din Ierusalim pentru fiecare boală în parte, ceaiuri şi diferite plante pe care le foloseşte pentru persoanele afectate de farmece şi blesteme făcute de alte persoane, ajută oamenii cărora nu le mai merge bine în afaceri şi nu mai au niciun fel de spor în casă sau în dragoste.
Prin puterile sale şi ale plantelor sfinţite aduse special din Ţara Sfântă, tămăduitoarea și clarvăzătoarea Alisa îi poate rezolva pe cei lipsiţi de noroc, pe cei bătuţi de soartă şi le aduce mulţumirea în suflete în urma unor ritualuri de magie complexe pe care le face.
Clarvăzătoarea Alisa dezleagă cununii prin puterea globului de aur, chiar şi pe loc, face talismane de dragoste şi de apărare, vindecă de epilepsie şi de unele boli de piele, vindecă de alcoolism, împreunează pe cei despărţiţi, ghiceşte în cărţile de tarot. Apelaţi cu cea mai mare încredere la tămăduitoarea și clarvăzătoarea Alisa şi sigur nu veţi regreta!

clarvazatoarea Alisa-687x1024

clarvazatoarea Alisa-687×1024

Are cabinete în Brăila, Galaţi şi Suceava.

Contact:

  +40740.771.190 

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • Aparut Vandut