• Astro International

Visam la fostul meu prieten noapte de noapte

Înainte de a-l întâlnit pe soţul meu trăiam dragostea perfectă cu cel mai bun pe care l-am avut vreodată … Dar totul s-a sfârșit brusc pentru că eram tineri și fără conștiință, totuşi în secret nu l-am uitat niciodată.

Visam la fostul meu prieten noapte de noapte … și apoi săptămâna trecută, mi-a scris un mesaj pe Facebook. M-a uimit revenirea lui şi am dorit să-l văd neapărat, cu orice risc.

Prietena lui l-a părăsit pentru că era prea diferit (cum sunt eu și soţul meu, de exemplu) și mi-a spus că nu m-a uitat niciodată de când ne-am despărţit dramatic. Ne-am întâlnit  fără să-mi ezite inima care palpita teribil … Nu vreau să-l rănesc pe soţul meu, care este din ţara lui Dracula şi pentru asta mi se prezintă tare mândru şi de cele mai multe ori arogant cu familia mea. Acum, poate fi toată viața mea este în joc !!! Nu ştiu ce să fac ca să fiu din nou cu fostul meu prieten, fără a dăuna prea tare căsniciei mele …

Am nevoie de un sfat pentru că viața mea este acum stabilită aici, în Belgia, unde am serviciu sigur și bine plătit. Vai, totul a venit prea repede pentru mine și cred că mai bine acum, dar oare trebuie să trăiesc cu regrete sau remușcări ??

Eu serios cred că cel mai greu lucru este să te prefaci!! Şi nu pot!!! Sufăr. Mi-a făcut cineva farmece sau vrăji ca să fiu în starea asta de incertitudine? Ajutaţi-mă, vreau să înţeleg ceea ce se petrece exact cu mine. Voi fi din nou cu el sau nu? Are vreo rațiune să risc totul pentru acest vis al meu?

                                                          Matylde, Bruxelles, Belgia

 

copyright Gergely Eduard Rogere

 Este dragoste, dar cineva ţi-a făcut farmece, poate acest fost prieten care chiar te doreşte şi are gânduri serioase cu tine, de data asta, așa văd în oglinda mea fermecată.

Dacă vrei, putem începe o lucrare, numai dacă doreşti să rămâi cu fostul tău prieten, nu pentru o aventură fără urmări și dramatică, care poate să-ți distrugă căsnicia. Tu decizi! Sună-mă, când doreşti, pentru alte detalii.

                                                                Prezicător astrolog Gergely Eduard Rogere

 Contact:

 0741.430.118  

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut