• Astro International

Reîncarnare în Vietnam

Numele său este Ha Thi Khuyen. Fetiţa are 13 ani şi trăieşte în satul Buoc, comuna Lam Phu, zona Lang Chanh, Thanh Hoa, provincia centrală a Vietnamului. S-a născut în decembrie 1988. Mama sa se numeşte Bas Thi Son, iar tatăl său Ha Van Loi. Khuyen era diferită de alţi copii. La opt luni, ştia să meargă şi alerga. Când a împlinit un an, a ştiut să vorbească.
Ea spunea des părinţilor săi că nu era fiica lor. Nu le-a zis niciodată mamă şi tată dar i-a numit frate şi soră vitregă. Khuyen le-a spus că fusese o fată a unei familii din satul Van, mai târziu situat în comuna Thang din Yens, în aceeaşi zonă cu Lang Chanh şi că murise într-un accident…

reincarnation8
Satul Van şi satul Buoc sunt despărţite de un munte. Ele se află la o distanţă de 110 kilometri. Oamenii din aceste sate îşi fac destul de rar vizite pentru că drumurile sunt proaste. La începutul verii lui 2000, când o femeie din satul Van a venit întâmplător în satul Buoc, Khuyen a identificat-o imediat. Ea a întrebat-o dacă femeia îşi amintea de ea sau nu. Dar aceasta nu a recunoscut fetiţa. <Cine eşti?> a întrebat-o femeia. <Sunt Chuan, tatăl meu este Liem şi locuieşte în satul Van. Am murit când aveam aproape 10 ani>, a răspuns Khyen.
<De ce eşti aici?> a întrebat-o atunci mama. <Am venit pentru a susţine acest loc şi a trăi aici>, a răspuns fetiţa. Femeia a revenit în satul Van şi a povestit tuturor această întâmplare incredibilă. Într-adevăr, ea a aflat că în urmă cu 10 ani, aici exista o fetiţă numită Chuan care a decedat.
Câteva luni mai târziu, mătuşa lui Chuan a venit în satul Buoc pentru a verifica întreaga poveste. Când a văzut-o, Khuyen i-a ieşit bucuroasă în faţă: <Mătuşa Thuan? De ce eşti aici?> Femeia a întrebat-o: <Cine eşti tu?> <Sunt Chuan, fata lui Tata Liem>, a răspuns fetiţa. <Am murit după o indigestie cu un os de peşte. Am murit în braţele dvs. când m-aţi dus la spital>. <De ce eşti aici?> a întrebat-o femeia. <Am revenit aici şi m-am născut aici>, a zis Khuyen. Atunci ea a arătat-o pe mătuşa sa membrilor familiei.
La 18 august 2000, Khuyen şi femeia care a născut-o au venit în satul Van. Atunci fata şi-a identificat membrii fostei sale familii, prietenii şi vecinii, inclusiv casa. Membrii fostei sale familii şi-au dat seama că ea semăna cu unii dintre ei. Când ea a murit, avea 7 ani. În 1988, Luong Thi Chuan s-a născut sub un alt nume: Ha Thi Khuyen.
Cea care i-a dat naştere a doua oară, Lo Thi Sonhi (la vârsta de 36 de ani), a spus: <Eram căsătoriţi de 4 ani şi nu aveam copii. Într-o zi, am trecut în satul Van şi am fost martoră la înmormântarea unei fete tinere. Am spus: <Ce păcat pentru un copil!> După câteva zile am rămas însărcinată>.
Khuyen a mai povestit: <Îngroparea mea continua când am văzut o femeie aşezându-se pe marginea drumului. Ea mă iubea atât de mult… Deodată, am sărit în burta sa şi a început a doua mea viaţă>.
Lo Thi Son a adăugat faptul că are patru copii: Khuyen este prima, a doua a murit la scurt timp după naştere sa, a treia s-a născut în 1990 şi a patra, în 1993. Ha Van Cap, al patrulea, un băiat, a spus de asemenea că în trecut fusese fata lui Vi Van Cuu. Cap este acum acceptat de cele două familii. El seamănă cu o fată deoarece în viaţa precedentă, a fost o fată. Vrea să poarte rochie şi este foarte straniu. Urechile lui sunt ca şi cum în trecut ar fi avut cercei în urechi.
Khuyen este unul dintre numeroasele cazuri de reîncarnare din comuna Lam Phu. Localnicii spun că există încă cinci poveşti cu copii renăscuţi. Majoritatea copiilor au murit în accidente când erau tineri şi s-au renăscut în altă familie. Tot acest fenomen pare anormal, straniu şi inexplicabil.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut