• Astro International

Adevăratele riscuri ale magiei negre

Nu trebuie în niciun caz să o luaţi în glumă, sau să spuneţi că am să încerc pentru a vedea dacă într-adevăr funcţionează, atât timp cât nu este neapărat necesar. În acest caz, există două soluţii, fie prin şansă aceasta nu va funcţiona, deoarece tu chiar nu crezi, sau consecinţele vor fi uluitoare, dezastruoase.
Mai mult decât atât, vă sfătuim să încercaţi întotdeauna tot ceea ce se poate înainte de a ajunge să folosiţi magia neagră. Rezultatele pot fi uneori permanente, chiar fără cale de întoarcere.
Ca să învăţaţi mai întâi magia neagră, este foarte complicat. Este mai bine să se înceapă cu magia albă, care este inofensivă. Răzbunarea este adesea cauza numărul a unei cereri de a se face vraja magiei neagre. Cu toate acestea, acest lucru nu este fără consecinţe. În unele cazuri, rugăciunile sunt suficiente. Această magie este foarte riscantă, deoarece este asociată cu răul. Un sfat foarte important este de a vă informa cu adevărat despre diferite vrăjitoare în scopul de a o alege pe cea mai serioasă.
Căci o vrăjitoare neiniţiată sau una începătoare poate fi periculoasă pentru tine şi pentru ea. De asemenea vă sfătuim expres să nu faceţi un ritual de magie neagră, mai ales dacă vă lipseşte experienţa, pentru că răul făcut altora vă poate reveni.
Aşa cum se explică în întreaga lume, magia neagră este o practică foarte gravă şi care funcţionează. Riscurile sunt imense!
Dar în ritualuri pot fi făcute sacrificii importante (animale, obiect …). Aceasta depinde, în fapt, de dificultatea de a atinge obiectivul ritualului. Cu cât este mai greu, cu atât mai multă energie va fi consumată de către vrăjitoare şi spiritele răului vor folosi magia negră.

Copyright Vanessa

În general, nu este util de a efectua mai multe ritualuri în acelaşi timp, rezultatul nu va fi mai bun! Din contră, în cazul în care acelaşi ritual se realizează mai multe nopţi la rând numai durata vrăjii se va schimba, aşa că nu trebuie să abuzaţi de ea prea mult cu riscul de a rămâne fermecat. În cele din urmă, în cazul în care nu funcţionează, nu este nevoie să vă lamentaţi. Fie că nu aţi fost suficient de concentrată, sau pur şi simplu ritualul nu este adecvat.
De asemenea, un ritual poate să ajungă la efecte opuse dacă nu este corect pregătit cu toate cunoştinţele necesare asupra contextului, cererii, precum şi metoda exactă de a se utiliza. Deci, din nou, gândiţi-vă din bine, de mii de ori, pe mâna cui vă lăsaţi şi mai presus de toate aduceţi şi furnizaţi toate informaţii reale vrăjitoarei dumneavoastră.

Magia neagră este o magie foarte puternică, deoarece este o magie care utilizează forţele întunericului, de multe ori demonii. O vrajă malefică poate avea consecinţe dramatice. Într-adevăr, pentru acest tip de ritual magic, este important să se cunoască toate regulile pentru o protejare corespunzătoare. Riscul cel mai frecvent se numeşte tripla revenire sau întoarcere, sau revenirea bastonului. Acest risc se aplică în primul rând la “vrăjitoarele ucenice”, care fac apel la unele entităţi care nu trebuiesc în niciun caz să fie chemate. Vraja lansată se va reîntoarce apoi împotriva celei care a declanşat-o multiplicată cu trei.
Există puţine vrăjitoare în zilele noastre care ştiu să practice corect această vrajă. În plus, trebuie să fie cu adevărat foarte motivate.

Vrăjitoarea Vanessa

Contact medium Vanessa: 0740.976.115, 0720.560.568

Mail: lidervanesa@yahoo.com

Vizitaţi şi siteul meu:

 www.vrajitoareavanessa.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut