• Astro International

CIA a desecretizat dosare privind OZN-urile

Legea privind libertatea de informare (Freedom of Information Act) este o lege din SUA care solicită agențiilor federale să-și prezinte documentele declasificate, oricărei persoane, la cerere. Datorită acestei legi, recent, opinia publică a descoperit sute de documente ale CIA, care datează din anii ’40 și ’50, privind fenomenul OZN.

Multe dintre aceste documente conțin informații despre OZN-uri. Despre aceste “fișiere X”, CIA, pe blogul său scrie că “scepticii și credincioșii le vor găsi foarte interesante”!
De pildă, există un text în care o persoană este neliniştită pentru că a văzut farfurii zburătoare cu un diametrul de 15 metri în estul Germaniei.
Altele dezvăluie rapoarte ale unei persoane convinsă că s-a întâlnit cu “doi bărbați îmbrăcați în combinezoane metalice și argintate”, dintre care unul dintre ei arăta “o lampă de pe partea din față,” sau despre OZN-uri staționate deasupra unei mine de uraniu din Congo.
Sau despre unele documente care arată modul în care directorul CIA a cerut să obțină resurse pentru ca “cercetările științifice din jurul OZN-urilor să fie efectuate” și de a determina dacă adevărul a venit într-adevăr din altă parte.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut