• Astro International

Fantoma lui Miss Honduras era prezentă la concurs

La 14 decembrie 2014, Londra a găzduit alegerile concursul Miss World. Această ediție a fost marcată de absența lui Miss Honduras care murise recent. Numai că fantoma acesteia din urmă a fost filmat din greșeală, se pare …

María José Alvarado

María José Alvarado Sursă foto: Wikipedia

La 13 noiembrie 2014, María José Alvarado, în vârstă de 19 și Miss Honduras 2014, a fost ucisă în timp ce servea masa cu sora ei mai mare Sofía Trinidad Alvarado. Trupurile celor două femei au fost găsite după cinci zile, adică exact în ziua în care trebuia să se ducă la Londra pentru acest concurs internaţional!
În urma acestui incident dramatic, Honduras a decis să nu mai trimită nicio reprezentantă la concursul Miss World 2014.

În plină ceremonie, în timp ce domnișoarele mărșăluiau cu dezinvoltură pe podium, o formă umanoidă de femeie a apărut brusc spre marea uimire a telespectatorilor. Imaginile arătau foarte clar silueta unei femei frumoase brunetă cu părul lung care-i cădea pe umerii.
Marea majoritate a celor care au vizualizat materialul video sunt convinși că acesta este spiritul defunctei Miss Honduras. În orice caz, un lucru este sigur: aceste imagini sunt autentice și extrem de dificil de explicat!

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut