• Astro International

Un cercetător creştin declară că Biblia a prezis venirea celui de-al Treilea Război Mondial

Conform unui celebru autor creștin, creșterea Statului Islamic, Daech, ar fi fost prezisă de Biblie, dar și venirea celui de Al Treilea Război Mondial.

 

Autor harta Sémhur, Flappiefh. Sursa Wikipedia.

Autor harta Sémhur, Flappiefh. Sursa Wikipedia.

Michael D. Fortner este un jurnalist, istoric în profețiile biblice, editor de carte catolică. După ce a studiat cartea Apocalipsei, ajuns la concluzia că un război teribil va decima o treime din populația lumii iar acesta va începe în curând de la Eufrat.
El a scris două cărți ( Discoveries in Bible Prophecy și Beast and False Prophet Revealed) unde analizează și explică propriile sale teorii.
Ca să întărească punctul său de vedere, citează capitolul 9 din Cartea Apocalipsei:
“Eliberați cei patru îngeri care sunt legați la râul cel mare Eufrat.
Așa că patru îngeri au fost dezlegaţi cei patru îngeri, care erau pregătiți pentru ora, ziua, luna și anul, în scopul de a ucide a treia parte din oameni. ”
Michael Fotner, “asta ne indică faptul că Al Treilea Război Mondial va începe în zona Eufratului. ”
“Acest râu izvorăşte din Turcia și traversează Siria și apoi Irakul. ”
“Jumătate din satele pe care statul islamic le-a luat se găsesc literalmente de-a lungul Eufratului, și au format un califat, ceea ce este primul etapă pentru revigorarea imperiului lor islamic. ”
“Ceea ce se întâmplă în Siria și Irak nu sunt doar un alt război, acesta va crește pentru a duce la Al Treilea Război Mondial. ”
“Dacă te uiți la o hartă a orașelor pe care SI le-a luat, veți vedea ceva foarte important referindu-se la capitolul nouă al Apocalipsei. “Michael D. Fortner
Numai că el nu este singurul care a avansat o astfel de teorie. Mulţi oameni de știință și sceptici au arătat că profeții au prezis de mult timp începutul celui de-al Treilea Război Mondial în Orientul Mijlociu, fără ca asta să se materializează vreodată.
Mai mult, mulți teoreticieni au afirmat că ceea ce a prezis Nostradamus a fost corect, adică ascensiunea Daech și sosirea celui de-al Treilea Război Mondial.
Cercetătorii cei mai sceptici au subliniat faptul că același catren al faimosului Nostradamus a fost folosit pentru a-l identifica pe Saddam Hussein, ca ultimul antichrist în 1990, apoi a preluat ştafeta Osama ben Laden.
Oare sfârșitul lumii așa cum o cunoaștem noi este aproape? Poate Daech să fie buturuga care răstoarnă civilizaţia noastră? Ceea ce se petrece acum în Siria, valul de refugiaţi care a invadat Europa şi seria de atentate arată clar o forţă care trebuie luată în serios şi anihilată, până nu va fi prea târziu.

 

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut