• Astro International

Vrăjitoarele din România şi tipuri de magii practicate

Suntem convinşi că mulţi dintre dvs. s-au întrebat de câte feluri este magia. În general, se vorbeşte numai despre magia albă şi de cea neagră, numai că lumea nu este formată doar din alb şi negru! Trăim într-o lume uluitor de complexă şi foarte diversă, din fericire.

Bratara

Bratara copyright Segra Media

Vrăjitoarele din România, puţini ştiu, au ajuns să se specializeze şi pot să facă ritualuri complicate, care se pot încadra foarte bine în alte tipuri de magii decât cele tradiţionale şi deja consacrate, să le zicem aşa. Unele, mai elevate, se apleacă cu interes şi cu rezultate notabile în magia neagră, cum ar fi cazul vrăjitoarei Rodica Gheorghe.

Este vorba despre o magie care este strâns legată de fazele Lunii iar ritualurile care se realizează cu acest tip de magie sunt foarte benefice şi cu rezultate spectaculoase pentru oamenii cu probleme.

Magia divinatorie este practicată la noi de vrăjitoarele Vanessa şi Brăţara, dar şi de altele, cum ar fi Ioana Sidonia, Maria Câmpina, Morgana, Victoria etc.

Un exemplu de ritual divinator ar fi visele profetice. Prin acest gen de magie ele încearcă să se ghicească viitorul!

Magia de iluzie, deşi sună cam ciudat, nu-i aşa, este destul de activă în lumea magiei româneşti. Prin practicarea ei, vrăjitoarea încearcă să implementeze idei în spiritul unor persoane vizate de către clienţii săi, cu mari şanse de reuşită.

La fel ca şi magia psihică, prin care vrăjitoarea poate să-şi crească puterea gândului. Vrăjitoarele care reuşesc să o practice sunt experte. Ele practică de fapt telekinezia, telepatia sau hipnoza. Dar pentru a ajunge la o asemenea treaptă de cunoaştere, este nevoie de mulţi ani de trudă şi de experienţe multiple.

vrajitoare-header

Unele vrăjitoare de la noi mai practică şi exorcismul. Ce face o vrăjitoare, de fapt? Vrăjitoarea încearcă prin acţiunile ei să vâneze Răul, enităţile astrale negative şi demonii, care stau în jurul nostru permanent şi care încearcă să ne controleze pas cu pas fiecare mişcare.

Tot în această gamă se încarează şi magia de comunicare, prin care vrăjitoarea sau vraciul comunică cu un mort, cu un spirit sau cu o persoană vie. Se transmite un mesaj prin vise, de exemplu.

Unele vrăjitoare de la noi, în general cele care se află la început de carieră în această meserie milenară, fac apel foarte des la magia elementară.

Invocarea unui spirit care să le ajute în demersul sinuos pe care îl au de parcurs şi să le asigure izbânda la final. Magia elementară are o strânsă legătură cu Natura, cu forţele ei de fapt şi cu elementele invocate.

header-vrajitoareledinromania-1340x200px.jpg

Dar mai multe puteţi să citiţi pe siteurile noastre de succes: www.vrajitoarero.com, www.vrajitoare-online.com şi www.vrajitoareledinromania.ro. Vizitaţi-le şi sigur puteţi să descoperiţi şi alte lucruri interesante.

                                                                                       Marian Deaconu

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut