• Astro International

Autostopista din Charente

În Charente, un departament din vestul Franţei, în 1977 sau 1978, un cuplu tânăr s-a întâlnit pe drum, într-o dimineaţă devreme, cu o femeie de la ţară îmbrăcată în negru care nu a avea bagaje.
Au invitat-o în automobilul lor iar necunoscuta a acceptat. Autostopista s-a aşezet în spatele maşinii. De trei ori, ea a cerut şoferului să ruleze mai încet pretinzând că inima ei era obosită şi nu rezista prea mult.
În cele din urmă, deoarece tânărul se manifesta a fi foarte grăbit, pasagera necunoscută i-a cerut să fie lăsată în târgul următor, de unde putea să ia o maşină. Şoferul a oprit maşina şi cei doi tineri au constatat cu uimire că femeia a dispărut în mod straniu, de parcă fusese înghiţătă de ceaţă.

doamna alba
Neliniştiţi, aceştia s-au dus tulburaţi la primul post de poliţie, unde sperau să poată să o recunoască pe femeia dispărută şi unde doreau să-şi relateze păţania. Li s-au arătat mai multe fotografii de chipuri de femei şi au recunoscut-o imediat, numai că spre stupoarea lor, au aflat de la poliţişti că acea femeie murise într-un accident de automobil, cu şase ani în urmă, exact în locul de unde o luaseră la autostop.
Medicii au presupus că femeia ar fi avut un stop cardiac în timpul accidentului. Acest cuplu era al patrulea care s-a decis să relateze un asemenea eveniment bizar la poliţie.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut