• Astro International

Boriska este oare un extraterestru care ne vorbește?

Un tânăr care trăiește în Volgograd din Federația Rusă pe nume Boriska Kipriyanovitch, în vârstă de 21 de ani, apus în derută comunitatea științifică internațională. Încă de la nașterea sa, părinții lui, medicii și oamenii de știință au văzut în el ceva special, un dar special, unic.

S-a născut în 1996. A început să vorbească încă de la un an iar un an mai târziu, putea să citească o carte, să scrie și să deseneze. Aceste capacități ieșite din comun au făcut din el o ființă excepțională, care au atras imediat atenția cercetătorilor și opiniei publice, mai ales că are cunoștințe despre sistemele planetare.

Dar lucrul cel mai formidabil este faptul că Boriska susține că într-o viață anterioară a r fi trăit pe planeta Marte! Despre această existență miraculoasă are amintiri extrem de precise, formidabile, de o acuratețe incredibilă, amintiri care au darul de a ne uimi și a ne pune pe gînduri foarte serios.

Conform spuselor sale, date publicației Deccan Chronicle, el s-ar fi renăscut aici, pe Pământ, după ce a trăit ororile unui război nuclear devasator care ar fi avut loc pe Planeta Roșie, unde s-a refugiat în subsolulul acesteia, într-o rețea vastă de grote, un adevărat labirint creat de către marțieni ca să scape de cataclismul apocaliptic.

El a mai declarat că marțienii s-au ascuns în aceste rețele subterane de pe Marte, unde trăiesc cu dioxid de carbon și nu cu oxigen. Sunt considerați nemuritori! După ce au atins vârsta de 35 de ani, practic nu mai pot îmbătrâni…

Boriska se consideră un “copil indigo”! El mi-a spus: “Îmi amintesc acel moment când aveam 14 sau 15 ani. Marțienii purtau războaie tot timpul, așa că de multe ori trebuia să particip la raidurile aeriene cu un prieten de-al meu.

“Am putut călători în timp și spațiu în nave spațiale rotunde, dar am putut observa viața de pe Pământ din aeronave triunghiulare. Navele marțiene sunt foarte complicate.

“Sunt stratificate și pot zbura peste tot în Univers”.

Gradul avansat de civilizație la care au ajuns le permite de a efectua călătorii interstelare. Boriska susține că Sfinxul egiptean reprezintă un mare mister și că în apropiere de el s-ar afla ascunse date esențiale pentru civilizația noastră care ne vor permite să supraviețuim noilor schimbări care se desfășoară chiar sub ochii noștri. Secretele Sfinxului vor fi descoperite în scurt timp, susține Boriska.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kEJOD4ONZuA

 

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut