• Astro International

Cimitirul îndrăgit de Satana

Orăşelul liniştit Stull este situat în Kansas, Statele Unite ale Americii. A fost fondat în secolul al XIX-lea de coloniştii germani şi olandezi. Acest oraş izolat a fost numit iniţial Deer Creek.
În 1857, şase familii, urmaşii fondatorilor, locuiau în apropiere de oraş. Zece ani mai târziu, au adunat suficiente fonduri pentru a construi o biserică din piatră pe un teren donat de Jacob Hildenbrand în acest scop și un cimitir. Până 1908, predicile au fost făcute în limba germană.
Oraşul s-a dezvoltat puțin și încet. Un oficiu poștal a fost deschisă în 1899, dar va fi eliminat patru ani mai târziu. Şeful acestuia, Sylvester Stull, va da numele său noului oraș. Biserica The Stull Church of Christ a fost începută în 1907.
În secolul 20, în oraşul Stull au avut loc două tragedii. Un băiat a fost găsit carbonizat dupa ce tatăl lui a dat foc la unul din terenurile sale arabile, fără să ştie că fiul său se găsea acolo. La câteva luni după această primă tragedie, un om din sat a dispărut în mod misterios. A fost găsit apoi spânzurat de un copac în cimitir.
Zvonurile din jurul cimitirului din Stull sunt numeroase. Acest loc ar fi, de fapt una dintre cele șapte porțile ale iadului. Diavolul apare aici de două ori pe an. Unii susțin că vine în vizită la mormântul unei vrăjitoare îngropată în cimitir, și care a fost marea lui dragoste.

Stull cemetery
Vizitatorii au declarat în reepetate rânduri că au fost prinşi cu violenţă sau împinşi în timp ce mergeau pe jos în cimitir. S-au auzit două voci şi au apărut frecvent fantomele unor copii mici jucându-se printre morminte.
Cimitirul din Stull generează totodată fenomene neurologice neliniştitoare vizitatorilor: aceştia se plâng des de pierderi de memorie şi de dezorientare.
Este dificil să se cunoască originea exactă a acestor zvonuri, dar se pare că au fost amplificate și răspândite pe scară largă în anii ‘70.
În 2002, biserica evanghelică a fost demolată, spre marea disperare a localnicilor, care sperau să păstreze această clădire istorică.
Dar cea mai mare problemă cu care se confruntă locuitorii din Stull nu este, probabil, prezența fantomelor sau demonilor, ci luminatul efectiv al cimitirului. Atraşi de reputația sa, sataniști, vânători de fantome sau simpli curioşi vin cu duiumul spre a cerceta locul bântuit şi a sesiza orice mișcă în cimitirul din Stull.
Astfel, într-un singur an, autoritățile au trebuit să alunge 500 de adoratori ai lui Satana care așteptau, în picioare pe morminte, pentru a vedea sosirea diavolului.
Momentul cel mai neplăcut are însă loc cu ocazia Halloween-ului, deoarece aici există un mare aflux de vizitatori fără scrupule, care profanează uneori mormintele.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut