• Astro International

Droguri şi prostituate pe iahturile de lux ale miliardarilor

V-ați întrebat vreodată cum este viața pe un iaht de lux al unui miliardar? Un membru al echipajului a făcut recent câteva dezvăluiri pentru Sunday Times Style.

200
El spune că la bord, totul sau aproape totul este permis. Odată, i s-a întâmplat să adune jucării erotice a doua zi după o seară de beţie, sau de a găzdui “prostituate din Rusia și Letonia”.
Dan (nu este numele său real) a explicat că majoritatea prostituatelor sunt conduse pompos în Mercedesuri la barcă și apoi alese să-și petreacă restul zilei pe iahtul de lux.
Omul spune că cei mai dificili clienţi nu sunt însă proprietarii bărcii, ci cei care o închiriază pentru o săptămână sau mai mult.
Clienții speciali pot consuma până la 850.000 de euro pe săptămână pentru un iaht, care are tot luxul necesar: piscină, care se transformă în heliport, baruri acvatice sau cinema.
“Totul se învârte în jurul valorii de” iau droguri, aduc prostituate, profităm de personal, “susţine Dan.
Dar acest loc de muncă are marile sale avantaje. La sfârșitul unei croaziere, oamenii sunt de obicei foarte fericiţi şi generoşi cu personalul de la bord, oferind cadouri de lux (ceasuri, iPad-uri, ochelari de soare etc.).
Thebe Ringner, o fată a plăcerii, spune povestea unui proprietar arab bogat care şi-a răsplătit echipajul cu un Mercedes oferit fiecărui membru. De viața de lux pot beneficia şi alții, nu?

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut