• Astro International

Iisus pe cruce a apărut pe o fotografie primită de la gincolog de o americancă

În lume există multe semne misterioase care anunţă revenirea Domnului nostru sau apropierea Apocalipsei. Iată un posibil semn al întoarcerii lui Iisus Christos, relatat de CBS Local!
Versetele Apocalipsei din cartea a şasea până la a 18-a arată sfârșitul lumii și revenirea lui Hristos. Lumea va fi complet distrusă, milioane de oameni vor pieri, iar persoana cea mai rea din istoria omenirii va fi iubită și prețuită pe tot globul. Revenirea lui Hristos va pune însă capăt la toate astea.
Un mic control de rutină la medicul ginecolog a relevat şi altceva decât sexul copilului pentru o mamă din statul Indiana, SUA. Nimeni nu se aştepta la această surpriză de proporţii!

 

jesus-scan
Femeia a primit fotografiile de ultrasunete şi a rămas şocată. Americanca Aley Meyer Evansville a descris ceea ce a văzut ca fiind o imagine sacră a fiului aflată în plină dezvoltare în burtica ei. Aley consideră că imaginea pare să-l arate pe Iisus pe cruce. “El arată ca Isus pe cruce, așa că am făcut o poză cu telefonul meu mobil şi apar mai multe detalii evidente.”
“Se vede că încrucişează picioarele ca Hristos”, a spus femeia încântată, ca şi mama sa, care a publicat repede fotografia pe Facebook și știrea s-a răspândit rapid în toată lumea.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut