• Astro International

Păpuşa Anabelle din filmul de groază Conjuring are o poveste reală

Filmul american Conjuring, realizat de James Wan în 2013, s-ar fi bazat pe o poveste adevărată. Una dintre cele mai înfricoșătoare părți ale filmului este, fără îndoială, povestea păpuşii Annabelle. Dar această păpușă există cu adevărat?

 

 

Povestea filmului se bazează pe o păpuşă adevărată, dar care nu seamănă în niciun fel cu cea prezentată în film. Adevarata Annabelle este o păpușă Raggedy Ann, care în prezent se află la Muzeul ocult în partea din spate a casei demonologilor descrisă în film, a lui Ed și Lorraine Warren.
Conformitate cu adevărata poveste spusă de Ed și Lorraine Warren pe site-ul lor oficial, vechea păpuşă Raggedy Ann a fost cumpărată de o mamă pentru fiica ei, elevă la asistență medicală, în 1970.
La scurt timp după aceea, fiica acesteia, pe nume lui Donna, şi Angie, colega ei, au spus că păpușa părea să se deplaseze nu numai în diferite camere ale apartamentului în care locuiau, ci şi în diferite poziții. Ele au afirmat, de asemenea, că păpușa a scris diverse mesaje, cum ar fi “Ajutați-ne” și “Ajut-o pe Lou” într-un scris similar cu cel al unui copil.
După aceste evenimente ciudate, fetele îngrozite s-au decis să ducă păpuşa la un mediu celebru în parapsihologie, Ed Warren. Se pare că acest om a reușit să contacteze un spirit care pretindea a fi o fată pe nume Annabelle Higgins, care murise într-un lan de porumb cu ani în urmă, înainte ca apartamentul în care locuiau fetele să fi fost construit.
După această descoperire, cele două prietene s-au decis să-i permită lui Annabelle de a locui cu ele și să le iubească, dar, din păcate, se va dovedi mai târziu că la acest lucru nu se gândise şi spiritul tinerei care le-a contactat, care era mai degrabă un spirit demonic.

TotaFilm, sursă Wikipedia

TotaFilm, sursă Wikipedia

Într-o zi, o prietenă de-al lui Donna Lou și Angie le-a făcut o vizită și şi-a petrecut noaptea în apartament. Brusc, s-a trezit sufocată, cu păpuşa în jurul gâtului ei, încercând cu disperare să o ştranguleze!
Terorizată, fetele au luat decizia de a-l contacta din nou pe mediul Warren şi pe soţia lui, care au venit în scurt timp ca să investigheze situația și să exorcize apartamentul și păpuşa. În cele din urmă, cuplul Warren s-a decis să o ia pe Annabelle, pe care au dus-o la muzeul lor ocult.
După o serie de alte incidente bizare la care au fost martori, cuplul Warren a terminat construirea unei cutii speciale pentru Annabelle, în scopul de a proteja oamenii de spiritul din interior. După ce cazul păpuşii Anabelle şi aceasta nu a mai făcut nimic rău, s-a crezut că lucrurile se vor termina aici.
Dar un eveniment neaşteptat a relansat îndoiala. Un tânăr care lovise cutia în care se afla păpuşa Anabelle a avut o moarte misterioasă. Se crede că spiritul se găseşte încă acolo, gata de a face rău…

3.67 avg. rating (80% score) - 3 votes
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut