• Astro International

Statuile din Irlanda care se mișcă

Statuile care se mișcă (în irlandeză: Bogadh na nDealbh) este un fenomen care a avut loc în vara anului 1985 în Irlanda, unde, în diferite locuri ale țării, statuile reprezentând-o pe Fecioara Maria au fost observate că se mutau spontan.

Maria Fecioara statuie

Sursă foto: Wikipedia

În Ballinspittle (County Cork) în iulie 1985 un martor a pretins că a văzut o statuie a Fecioarei Maria de pe marginea drumului care se muta spontan.
Dar evenimente similare au fost raportate la scurt timp după aceea în Mount Melleray, comitatul Waterford și în circa 30 de alte locaţii din întreaga ţară.
Nu au fost numai apariții ale Fecioarei Maria! Au apărut şi alte figuri de sfinți pe pereții bisericilor. Mii de oameni s-au adunat în multe dintre aceste locuri din curiozitate sau pentru a privi cu mirare minunile și ca să se roage.
Biserica Catolică a rămas însă reticentă sau extrem de sceptică și un episcop chiar a declarat că întregul fenomen ar fi “o iluzie”.
O echipă de psihologi de la University College Cork a cercetat 31 de locuri din Irlanda unde au avut loc apariții ale Fecioarei Maria sau ale sfinţilor și a explicat viziunile ca fiind iluzii optice cauzate de observarea obiectelor în amurgul serii.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut