• Astro International

Bloody Mary

Bloody Mary este o legendă urbană americană, povestea unei fantome care apare atunci când îi pronunți numele numele de mai multe ori (variază de la o versiune a legendei la alta) în fața unei oglinzi iluminate de o lumânare.
Bloody Mary, altfel spus Mary cea sângeroasă sau Feciaora sângeroasă, ar fi în funcție de versiuni, o mamă care şi-a pierdut copilul și s-a sinucis, o femeie care a murit la naștere …

Bloodymary
Conform altei legende, Mary era fiica doctorului Mumford. Atinsă de difteriei, o boală incurabilă în timpul său și extrem de contagioasă, tatăl ei s-a decis să o îngroape de vie și i-a agăţat o frânghie la o mână conectată la un clopoţel în caz că s-ar trezi.
Mama ei, îngrijorată, a rămas lângă trupul neînsufleţit al fiicei sale şi tatăl a înţeles imediat că va muri de frig dacă va rămâne afară. Imposibil de a o determina să părăsească mormântul, i-a injectat morfină.
A doua zi, doctorul s-a dus la mormântul fiicei sale și a văzut că clopoţelul era pe jos. Apoi s-a grăbit să dezgroape sicriul lui Mary.
Când l-a deschis, şi-a văzut fiica iubită moartă cu mâinile roșii de sânge, cu unghiile rupte după ce şi-a zgâriat pereţii propriului sicriu. Mary a murit de mâna tatălui său!

Un ritual
În tradiția americană, Bloody Mary poate fi invocată printr-un ritual.
Pentru a face acest lucru, trebuie să aveţi:

– O oglindă
– Două lumânări
– O cameră întunecată
Trebuie apoi să puneţi o lumânare pe fiecare parte a oglinzii, după care fixaţi reflectarea feţei în oglindă. Aici avem două alternative: fie pronunțăm de trei ori numele lui Bloody Mary, în timp ce se fixează oglinda; sau pronunță de treisprezece ori, întorcându-vă spre dvs., numele lui Bloody Mary, din ce în ce mai puternic.
Conform unei alte legende urbane, se poate spune, de asemenea, Bloody “Bloody Mary” de trei ori și se adaugă “am omorât copilul” . În această variantă, ea ar apărea ca să-l omoare pe Invocator şi-şi va anunța apariția prin sunetul unui clopoţel.
În Canada, Bloody Mary este asociată cu Fecioara Maria, iar invocatorul o va provoca pronunțând cuvintele “Sfânta Maria, fecioară a sângelui.” În Anglia, ea ar fi invocarea Mariei Tudor, fostă regină a Angliei, poreclită Bloody Mary.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut