• Astro International

O nouă boală provocată de OZN-uri?

Cum ştiu dacă o răpire a avut sau nu loc? În toate cazurile de răpiri de oameni de către extratereştri, se constată că aceste persoane au uitat în marea sa majoritate experienţa lor.

“Victima” vorbeşte în special de amintiri vagi, despre vise de asemenea.

Lucrare de Travis Walton sursa Wikipedia

Lucrare de Travis Walton sursa Wikipedia

Ea povesteşte despre ceea ce “crede” că a trăit. Dar ceea ce ea povesteşte nu este obligatoriu real, deşi crede că este real. De fapt, toată diferenţa se găseşte aici!

Cu toţii suntem dotaţi cu memorie, care conţine amintiri reale, însă şi unele care sunt false. Eroarea fiind instalată în creierul nostru, atunci când se practică hipnoza asupra noastră, ies la iveală şi experienţele false. Cum ştim dacă ceea ce spune un subiect este adevărat sau fals? Cu abundenţa de informaţii cu care suntem bombardaţi, “victima” unei răpiri se confruntă cu un stres enorm.

Există mijloace sigure şi simple de a se şti dacă un pacient minte sau nu. În primul rând trebuie creat un climat de încredere între cercetător şi “victima” unei răpiri (care este deprimată), apoi de a o lăsa să se exprime liber în raport cu experienţa sa, fără a o întrerupe. Numai după aceea, primul pune întrebări celui de-al doilea. În SUA, există câteva milioane de persoane care declară că au fost răpite de OZN-uri.

Avem oare de-a face cu un adevărat fenomen periculos pentru omenire, prin care se urmăreşte probabil modificarea noastră genetică sau, dimpotrivă, din nu ştim ce motive, toţi aceşti oameni mint?

Este vorba de o nouă patologie? Din 100 de cazuri, în mod curios s-a constatat că 90 provin din SUA.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote
Etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Aparut Vandut